Sunday bloody sunday

Skönt att äntligen vara ledig 2 dagar i rad och det utnyttjades ju med massa innebandy och en del skräpmat mixat med sötsaker. Inte det nyttigaste kanske men det var jäkligt gott ändå.
Lördag är ju redan skriven om och det handlade mest om hur mycket stryk coach Persson fick i tvspel.
Söndag var det dags för match mot Vattjom och tillställningen blev mer jämnare än jag först trodde, dom hade visserligen tagit ner lite spelare från div2 laget, bland annat någon poängkung tydligen som jag inte hade nån aning om vem det var, han kan inte varit så bra dock. Eftersom jag inte tyckte att någon utmärkte sig speciellt i det laget.
Annars började Vattjom starkast men tycker att vi hade bollen mest, förde spelet och vann skotten. Vi hade underläge 1-3 men gick upp till 3-3 innan vi kunde springa ifrån och stänga matchen med 5-3, vi lirade även boxplay 8min under 2a perioden utan att släppa in ett mål vilket var bra gjort och så gjorde vi mål i powerplay.
För min del gick matchen okej, ny klubba som man inte tränat med något alls, men kunde ändå få in 2 mål så det är man ju nöjd över. Nu är det 1 match kvar som är nästa helg och det är vinnst som gäller.

Efter matchen drog jag, gullan, persson och käkade hamburgare men denna gång var det på Big Boy istället för MAX. Sedan for vi till sporthallen och kollade när Granlo mötte Järfälla, en mycket bra match och en jävligt jämn match mycket spänning. Granlo vann tillslut matchen med 19sek kvar med 6-5. Dock borde man avgjort långt tidigare då man hade flera ruggit bra lägen att göra mål men slarvat bort dom istället. Så det är kul för dom att hoppet om Superligan lever vidare.

Efter matchen blev det en sväng förbi ICA och handla lite godis sen hem och kolla på en film innan det var dags att sova. Har för övrigt fixat lite nya filmer, drama, thrillers osv. Så får se om det är något som är bra där :)

Övrigt: Persson fick en lapp på bilen då vi tydligen stod på någons parkering "Detta är en privatparkering, flytta bilen tack!" hur tänker folk som skriver lappar egentligen...? "Flytta bilen tack" det hade ju varit lättare om man var där. Man kanske inte ska skriva en lapp som att man står och pratar med personen i fråga.

Idag är det jobb på fritids igen såsom hela veckan lång, ska se om man kan klämma in någon kväll att jobba också, men det är så klurigt att ta sig till det andra jobbet när man är så långt bort. Men det löser sig nog.
Dags att göra sig klar för dagens äventyr, tur att vädret är helt okej iaf :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0