Ett tag sedan...

Ledsen att det inte blivit någon update det var 4 dagar sedan sist. Har haft fullt upp med jobb och innebandymatch och så vidare.
Har tackat nej till lite jobb också så man får vara ledig något denna månad, än så länge har jag bara varit ledig 3 dagar så tackade nej till jobb i helgen så man inte jobbar sig till döds. Men är lite både och att tacka nej, skönt för en själv att få återställa sig och kunna ge 100% och fokus. Men jobbigt att tacka nej för att man inte vet hur mycket man får jobba och när nästa tillfälle ges, men men :) Det går bara fint iaf.

Söndags var det innebandymatch gick skit dåligt för laget och mest bara less efter matchen. Sträckte ljumsken också så har ont, så är bara att vila och hoppas att man är fit for fight till helgen. Ikväll blir det lugnt och ingen träning, se en film och bara chilla.

Haft inskolning där jag hade praktik nu också, var riktigt kul att få komma tillbaka, så mest troligt är det sommarjobb där sedan också. Får hoppas på det bästa och chefen var positiv också så det kändes bra. Man hinner inte med så mycket när man jobbar, man kommer hem och måste göra mat, så märker man att man ska diska också, och egentligen borde man städa men det skjuter man på för man orkar bara inte... Sen närinnan maten är klar är ju klockan mycket så då äter man och sedan ska man ju fan nästan sova eftersom man ska upp och jobba dagen efter.
Det är fan inte lätt, håller på med maten nu och hoppas den blir klar snart, in med kyckling,potatis,lök,morötter i ugnen och så ser vi va som händer :P

Blivit bjuden på god mat @ Amanda också tack så mycket, smakade mycket bra.
Hmm, vad mer har hänt..... Inget speciellt så har väll hunnit hända mer än att man jobbat och jobbat... Får hoppas att detta håller i sig månad efter månad bara :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0