Shelter (2010) - Buried (2010)

Shelter (2010)

IMDB: 5.9/10
Fersar: 6/10

Ikväll blev det 2 filmer och först ut var Shelter en skräck/thriller som faktiskt var helt okej för att vara den typen av film. Var det länge sedan man såg något i skräck väg som inte är super överdrivet med splatter ochannat skit så är denna verkligen bra. Dom byggde hela tiden upp spänningen med hjälp av musiken och man satt ofta på spänn i väntan på att hoppa till. Tyckte den var bra, lite psycho dude och grejer.




Buried (2010)

IMDB: 7.4/10
Fersar: 7/10
Efter det var det filmen Buried, en snubbe som blir begravd levande i en kista, så man får följa hans dramatiska försök att ta sig ut levande.
Till en början verkade den väldigt seg men mot slutet blev det en riktig nagelbitare.
HELA filmen utspelar sig i kistan, så det är vääääldigt mycket mörker i filmen, lyser bara när han använder sin tändare och andra lyssaker.
Måste säga för att vara en film som endast utspelar sig under jord i en kista i 1timme 30min så har dom gjort det jäkligt bra. Lyckats fånga spänningen trots det och ah den var helt klart bättre än man först trodde.


Kommentarer
Postat av: Edholm

Inte sett Shelter, men Buried tycker jag är väldigt bra. Speciellt att dom lyckats göra en så bra då man bara får se 1 enda ställe i hela filmen.

2011-01-27 @ 09:09:27
URL: http://syntw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0