The weekend

Sådär då var helgen nästan slut iaf och det har varit en krävande helg för njurar och andra organ. Umeå people kom ner på fredagen och så drog festen igång direkt. Mycket trevligt, bara lite catching up, grabbhäng + frida (eftersom hennes "brat" kompisar skulle "förfesta" på krogen). Så de var mycket chill och man fick i sig en del. Efter krogen blev det en sväng på MAX och käka. Sen hem för att sova, lördagen var bara chill satt och spelade NHL ett jävla bra tag. Och mina matcher mot Eik var inte precis målsnåla tror ena matchen slutade 11-9 till honom, sen hade vi någon som jag vann med 8-6. Klockan började ticka iväg och alla blev hungriga så blev en Sibylla och hem och käka för att sedan kolla på Jackass filmen (senaste) som var helt okej, en del riktigt roliga saker och andra jävligt äckliga. Blir så mycket roligare/vidrigare när man har slowmotion kamera  å grejer :P
Efter krubbet så började det komma lite tjejer och förfesten var igång, var lite nostalgi a la 90'-tal, körde snurra flaskan och lyssna på old songs. Det var helt okej, men för vissa blev det för mycket och då drar det alltid ner på stämningen. Fan man ska bara ha förfest med killar/sina nära killkompisar. Much more fun, tewp. Sen ska man fan inte ha fest hemma hos sig själv när det ska komma massa tjejer för då spills de ju å skit hela tiden.

Söndag morgon folk var riktigt slitna och det blev pizza på Texas sedan hem å slappa lite mer. SPela lite xbox och sedan dra iväg ut på IKEA blev att inhandla lite saker som ny toasits, ljus, kudde, filt osv. Nu sitter man här och måste städa som är fett drygt. Det värsta är ju iaf borta redan, men jobbigt ändå. Sen ikväll är det fotbollsmatch, får börja tagga igång till den, inte varit bästa uppladdningen under helgen iaf.
Men dieten är ju i ne klas för sig ;P måste börja gymma å äta bättre nu snart asså.

NU MUSIK OCH STÄÄÄDA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0