vi hade bra försvarsspel men dom passade för fort......

Resan ner gick snabbt och blev IKEA Heroncity för att käka lunch och sedan dra mot hallen, man var lite seg i benen efter den långa/tidiga resan och det märktes även när första matchen skulle blåsas igång. Vi mötte Råsunda som inte var så märkvärdiga men efter första perioden låg vi under med 3-0 och hade lyckats få en 5min utvisning. Så det såg väldigt mörkt ut, men i boxplay lyckades vi göra 2 mål och kom ikapp till 3-2 men närmare skulle vi dock inte komma. I första märktes det att vi åkt bil och var inte alls med, men i andra spelade vi upp oss och hade vi spelat så från början så skulle vi vunnit!

KBK - Råsunda 2-3
Poäng för mig: 2(mål)


Andra matchen så kändes det att vi kommit igång mer och vi spelade mycket bättre. Vi mötte Mellansjö och det var inga större problem, dom hade någon spelare som var bra. Dom försökte med zorro hela tiden men vi höll tätt och kunde vinna matchen med 6-3.

KBK - Mellansjö 6-3
Poäng för mig: 1(mål)


Match tre var vi tvungna att ta poäng i för att ta oss vidare och det hela skulle visa sig bli en riktig rysare. Dock inte våran match då vi kunde besegra Grödinge med 6-3 även här och det var en relativt enkel seger. Alla jobbade på bra och hjälpte varandra. Vi har bara spelat bättre och bättre sedan första matchen. Eftersom vi vann så gick vi vidare men det var inte säkert om vi skulle komma 1a eller 2a i gruppen. För i den andra matchen där Råsunda spelade mot Mellansjö så ledde Mellansjö med 6-4 men med 1min kvar så gör Råsunda 6-5, noterbart är även att Råsundas målvakt fick ett matchstraff, vi får höra matchen live över telefon och det närmar sig slutet och vi tror det är slut och jublar för segern i serien. Men då får vi veta att Råsunda får frislag framför mål med 3sek kvar och spänningen är olidlig! Råsunda skjuter och det blir MÅL!!! Men dommaren visar att det inte alls blir mål och Mellansjö håller undan och vi vinner gruppen.

KBK - Grödinge 6-3
Poäng för mig: 0


På kvällen är dom flesta väldigt trötta, blir sen middag på Olles och någon öl innan det blir dags att sova. När man vaknar på söndagen känner man sig lite sliten och stel men vi käkar och drar ut till hallen, nu spelar vi på en annan hall än den vi spelade på dagen innan. Man har ju hört om fenomemet att byta arena när man vant sig vid en.... Och det skulle visa sig att detta fenomen skulle stämma.

Vi känner oss taggade i omklädningsrummet när vi ska ut i 1/8-final för att möta Töjnan. Uppvärmningen ser dock slö ut och när matchen börjar är vi efter i alla situationer. Töjnan visar upp ett riktigt bra passningsspel och vi hinner inte alls med. Vi har några faliga chanser och någon ramträff men inte mycket mer, vi slår iväg bollen allt för ofta och orkar inte springa. Vi är helt slut och det finns ingen glöd kvar och det resulterar i att det rinner iväg helt och hållet till 7-0 dock var dom inte så bra så att det skulle slutat så men vi ger som upp efter ett tag kändes det som... Och då var cuppen färdigspelad för oss....

KBK - Töjnan 0-7
Poäng för mig: 0


Cuppens Citat; "vi hade bra försvarsspel men dom passade för fort" © Gullan efter matchen mot Töjnan


Min egen insats i denna cup då; tycker det gick bra, väldigt mycket fart och fläkt 3 mål blev det och alla i boxplay vilket var lite lustigt. Men ibland var det svårspelat, försökte bära ansvaret som kapten så gott det gick även när det gick som tyngst. Känner mig sjukt stel en idag ont lite här och var. Men måste säga att helheten var helt okej från min sida, personligt sett :P Var sjukt besviken och irriterad efter sista matchen då vi bara ställer in skorna känns det som. Men men.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0