Sliten krigare krigar vidare

Visst Erik Saade gick vidare, men jag säger bara Slovenien dom där som gick vidare precis innan Sverige (såg bara precis i slutet), säger bara... KLYFTAN, haha vafan. Nästan så man måste kolla på lördag(?) eller när det nu är.
Annars idag har det varit jobb, full rulle heeela dagen. Var mycket trött när jag kom hem vid 17 käkade lite sushi som var super duper gott! Och sedan somnade jag i soffan.
Vaknade upp och drog iväg på träning, denna träning var betydligt bättre än tisdagen så det är ju väldigt viktigt nu när vi åker på cup. Åker lördag morgon vid 0600, sedan är det 3 matcher på lördagen.
Imorgon är det jobba dag igen fram till 16, sedan på kvällen är tanken bio med ja en massa folk blev vi, 3st par :P

Är grymt trött nu, så borde sova då man ska upp så tidigt. Så det blir väl det som får ske, inatt kan ju även Detroit lyckas med det "omöjliga", det som väldigt få NHL lag gjort genom historien, vända ett 3-0 underläge i slutspelet. 3-3 nu och avgörande matchen inatt, synd man inte kan kolla men får hålla tummarna i sömnen för att Lidas ska näta lite och ta Detroit vidare.

Fick en förfrågan av chefen idag om jag ville jobba nätter i sommar...... Det är man ju inte så sen att tacka nej till, är man en nattmänniska som tycker det är jobbigt att kliva upp tidigt på morgonen så är ju nattjobb riktigt bra. Så det är att jobba natt hela sommaren då, är även ledig mellan 15-21 Juni så ska upp till Umeå då iaf och kika till broder som tar studenten samt säga hej till lite folk :)

Nu blire sova! Natti! puzz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0