Resan till Rhodos!


Den gröna bästa gruppen av alla! ;)

Då var man hemma igen och tillbaka i verkligheten, resan hem gick bra sov hela flygresan nästan men bilen blev det vaket och segt gick det också. Hade lite smått ont i magen också.
Men fredagen var ju såklart massa med jobb igen dock hade vi lite tid att dra in till staden i Rhodos kolla på lite saker i gamla stan, jag köpte mig en tshirt. Sedan vandrade vi vidare mot "nya stan" och där gick vi in på Sephora för att köpa parfym, dom hade alla dom vanliga parfymerna men allt var nedsatt med 25% + att det redan innan var några 10or billigare än i sverige så köpte mig 2 parfymer för 600kr ungefär vilket är nice :D
Köpte mig även ett bar "helt äkta" Raybans...... Men snygga var dom ändå :P
Persson fyllde ju år på fredagen också så vi bjöd han på middag i staden, samt att på morgonen fick han en överraskning i kursrummet med tårta och så vidare.
Lördagen var det sista kursdagen, hade avslutningar där man var en av aktörerna för att knuffa ner ledarna i poolen med kläderna på och det lyckades helt utmärkt! Riktigt kul ;)
Sedan var det stor middag på kvällen samt disco som var öppet till 3 så sista kvällen var mycket trevligt, discot påminde om finlandsfärjan och varmt som satan var det där inne!

Landslagsspelaren Linn tvingade upp mig 6 en morgon för att köra siming innan frukost, man borde fan gått upp och gjort det alla mornar för det var riktigt bra med lite träning efter allt svullande med massor av mat, allt var ju buffé. Samt lite öl som dracks när man inte hade kurstid vilket var efter 19. Det var inte alls som jag först trodde det var betydligt mer sitta inne och plugga och kursa än att vara ute i solen, men det var väldigt lärorikt och betydelsefullt och man hade ändå väldigt roligt!

Men nu är man tillbaka i vardagen och nu är det ingen som städar, bäddar och plockar undan efter en eller har frukost och allt klart.
Dock ahr man ju svullat så mycket så man fan inte är sugen på mat, men om den smakar vore bra för där nere var det relativt smaklöst.

Nedan följer bilder som kan förstoras med hjälp av att klicka på dom.

Bild 1: Gruppfoto Bild 2: Kursledarna för våran grupp  Bild 3: En av ingångarna till Gamla stan.



Bild 4: Persson i gamla stan Bild 5: Som det såg ut på bordet varje dag =/ Bild 6: Vy från en av poolerna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0